Fortsättning på Italiensäsongen....

Efter en lång färd med paparazzis längs vägen och lite tur att få en vinjet? av en kille som gillade skidtjejer. Sedan är vi ju allmänt sopntana så vi anlände på onsdagen till hotell Mutterberg i Stubaital, Österrike. Där skulle det ingå en femrätters och vi hoppades på allt utom fisk. Lite besvikna blev vi allt när vi insåg att det var fisk- och skaldjursbuffé...
Men vad gör det efter ett härligt spa och med en lyckad fest efteråt..
 
Vi lärde även känna en skidlärare som vi skulle lektioner av dagen därpå. Efter många om och men så fick vi på våra pjäxor som hade ståt ute i bilen hela natten och blivit kalla. Så efter en stund kom vi upp i skidbacken och det var äntligen dags att testa all ny utrustning och våra nya skidor som proffsen på Snö och Sjö har hjälpt oss att välja ut. Allt fungerade utmärkt! Dock var det inte så mycket snö så vi fick aldrig testa att köra i lössnö men det kommer väl.
 
Efter en skiddag på Stubaigletscher var vi rätt möra i benen och tog oss vidare till den lilla byn "Bulla" där vi nu bor hos Leo, han som fixat och hjälpt oss med allt.

Efter en riktigt god pizza nere i Ortisei, där vi senare ska bo, somnade vi gott på vårat rum med hotellets enorma katt.. Som för övrigt käka upp våra chips!

 
Eftersom hotellet är stängt lever vi som kungar helt ensamma på ett helt hotell.
Nu väntar vi bara på snön.
 
Ha det bäst.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: