Hälsningar från Italien

Efter 2 härlig veckor spenderade i Italien. Med många roliga upptåg i bland annat baren som vi jobbar i men även i skidbacken.
Vi jobbar på en bar som heter Siglu Apres Ski Bar där det alltid ful gång. Så har ni vägarna förbi Ortisei så är det bara att titta in så blandar vi en smarrig drink till er.
Vi har även åkt skidor i 20 cm puder och strålande sol. Vi har än så länge bara åkt skidor i val gardena som är 1 av totalt 12 st skidområde som finns i Dolomiterna under samma skidpass ( dolomiti superski) vilket ger oss möjlighet att prova över 1200 km pist inom Sydtyrolen. Området sträcker sig över 50 bergsorter och är utrustat med mer än 400 liftar. Så vi har ganska mycket kvar att beta av och underhålla oss med.
 
Det är en av anledningarna varför vi valde att göra vår säsong i Italien
Jag vill även passa på att tacka alla duktiga tjejer och killar på snö och sjö.
All utrustning fungerar super och jag har inte haft ont i min fot en ända gång. Ni är bäst!!
 
Hoppas ni har det minst lika bra hemma i Sverige. Pussar och kramar från Italien.

På besök....

Har idag pallrat mig in till stan för att hälsa på kollegorna!
Lördagar är inte optimala dagen kanske.... jag tänkte i alla fall åka lite ärende medans dom jobbar så får vi kanske en stund i em för att prata!
För er som missat är jag mammaledig, lilla killen har blivit 3 veckor så det är dags att börja ta sig ut i verkligheten igen!
Underbart väder idag, man bli ju mer motiverad att ta sig ut!
Har varit riktigt skitväder senaste tiden men nu verkar det som det ska bli några fina dagar....
Sortimentet i butiken är fortfarande stort så alla ni som ska på skidresor inventera er utrustning och komplettera innan ni åker, är oftast mycket dyrare att handla på plats och man vill inte ägna semestern åt att ränna runt i butiker!
Nä nu ska jag ut o ränna i butiker!
Trevlig helg